ARBETA HOS OSS

VI SÖKER

ERFAREN LASTBILSCHAUFFÖR

Är du lastbilschaufför med erfarenhet av tung släpvagn? Gillar du att köra längre sträckor och har inget emot att övernatta i bilen? Då har vi en spännande tjänst för dig! 

Älmestad Kvarn & Transport AB, även kallat ÄKTAB, kör fjärrtransport, bulkleveranser samt budbilar över hela Sverige. Deras huvudkontor ligger i Ulricehamn där företaget också grundades 1980 av Ronny Bengtsson. Han var då den enda anställda men med tiden växte företaget och den första chauffören anställdes 1985. I dagsläget har dem ca 60 anställda på ÄKTAB och nu letar dem efter ytterligare en.

DIN PROFIL

ÄKTAB söker en chaufför med erfarenhet av tunga fordon med tungt släp för längre transporter. Självklart behövs CE-körkort men även truckkort eftersom du kommer lasta ut och in i bilen med hjälp av en påhängstruck. Arbetstiderna kommer vara varannan vecka måndag-tisdag och varannan vecka torsdag-fredag med övernattning i bil båda veckorna.

KRAV

  • CE-körkort
  • Truckkort AB
  • ADR – körning av farligt gods kan förekomma
  • YKB – löpande YKB utbildning tillhandahålles av ÄKTAB
  • Erfarenhet av tung släpvagn
  • Svenska i tal och skrift

Kännedom och kunskap om service, underhåll och reparationer av tunga fordon är mycket meriterande.

För att passa för den här tjänsten är det viktigt att du är positiv, ansvarstagande och lojal. Du kommer leverera direkt till slutkund så därför krävs en viss social kompetens. Det är också viktigt att du är relativt självgående eftersom du ibland måste ta egna beslut i fältet och att du är flexibel. Vidare vill vi att du är en person som gillar ordning och reda samt är lojal.

ÖVRIG INFORMATION

Placeringsort: Utgår från Ulricehamn
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Deltid, 30 h/vecka i snitt
Lön: Enligt kollektivavtal

Tror du att vi kan vara arbetsplatsen för dig? 
Välkommen in med din ansökan till, ronny@aktab.se